Szervezetfejlesztő és csapatépítő hibrid programunk diagnosztikai eszközként is használva a vezetők és HR-esek kulcseszköze lehet

EgyüttMűködik!
Az új generációs szervezetfejlesztő program

Eredményesebben működhet a cég, ha a munkatársak készek az együttműködésre

Az új szervezetfejlesztő programunk célja, hogy a szervezet minden szintjén átlátható módon erősítse az emberi kapcsolatokat, ezáltal egy hatékonyabb működést eredményezzen.

Hibrid együttműködés-fejlesztést kínálunk cégeknek, amely a résztvevők fejlesztésén túl a vállalati kultúrát is érettebbé teszi.

Sikeres online fejlesztői programjaink

Milyen előnyöket nyújt a vezetőknek és a csapatnak?

HR-es értékek az EgyüttMűködik! programban

Hogyan lehet akár a teljes szervezetben egy időben és költséghatékonyan egy jó hangulatú és eredményes munkahelyi közösséget építeni, és közben belső fejlesztési igényeket feltárni?

Az EgyüttMűködik! hibrid formában működik, ezáltal illeszkedik napjaink megváltozott munkahelyi megoldásaihoz. Kihasználva az online interaktivitás könnyedségét és előnyeit, a személyes kapcsolatépítésre helyezi a fejlesztői hangsúlyt.

Az EgyüttMűködik! fejlesztő programunk egyszerre hat az egyénre, erősíti a csapat kohézióját és fejleszti a szervezetben az együttműködés szellemét. Minél több céges szintet vonunk be a programba, annál erősebb és maradandóbb hatást várhatunk el tőle.

Előnyök a felsővezetői körnek

 • megmutatja a kommunikációs zavarokat, az együttműködést és eredményességet gátló gócpontokat.
 • Egy többszintű szervezetben konkréttá teszi, hogy a vezetésnek milyen nehézségeket szükséges kitisztázni, így lerövidíti az utat az eredményes kezelésükhöz.

Előnyök a középvezetőknek, csoportvezetőknek

 • a program feladataiban konkrét csapathelyzetekbe kerülnek,
 • így élesben látják a csapatukon belüli megfoghatatlan feszültségeket és támogatást kapnak azok kezeléséhez.

Előnyök a munkatársaknak

 • egyéni szemlélet-fejlődésében mérföldkő lehet, hogy a gyakorlatainkon keresztül jobban rálátnak saját személyes igényeikre és csapattársaik véleményére is,
 • és érzékennyé válnak mások jobb megértésére.
 • A program a céges kapcsolataik tisztítására fókuszálja figyelmüket („nem így kellett volna szólnom”),
 • tudatosít együttműködési folyamatokat („ahá, itt félreérthető voltam”),
 • és láttatja, hogy mi működik, mi nem. A fejlesztés 10 hete alatt azt érezhetik, hogy néha tréningen vannak, máskor meg személyes coaching-on vesznek részt, miközben csak a napi munkájukat végzik.

Interaktív program

 • A résztvevők heti 10-15 percben fókuszálnak az együttműködés egy-egy lényegi aspektusára és ezalatt elgondolkoznak, saját megoldásokat keresnek és új viselkedési formákkal is kísérleteznek.
 • A témafelvetéseket és ajánlott gyakorlatokat emailen kapják meg a résztvevők.
 • A céges hierarchia különböző pontján lévő munkatársak a folyamatban más és más segítséget kapnak felkészítő levél, szavazási eredmények, illetve szervezetfejlesztési javaslatok formájában.
 • A program interaktív: anonim szavazásokat kezdeményez, visszajelzéseket és értékelést is ad. A résztvevők bevonva érezhetik magukat, és a saját szintjükön rá is láthatnak a szavazások eredményeire.

Hatékonyabb és eredményesebb lesz az a cég, ahol az emberi kapcsolódások minősége magas színvonalú

Azzal, hogy ráirányítja a figyelmet a szervezeten belüli együttműködés fontosságára,

→ hatékonyan támogatja a szervezet különböző szintjeit

→ szemléletformáló tartalma párhuzamos fejlesztést tud elérni különböző szinteken

→ és minden irányból megerősíti a munkakapcsolatokat.

Már pár hét után is beindulhat a szervezeti érés

3 modulba rendeztük az együttműködés témakörét.

Feltárás modul

Az együttműködési nehézségek feltárása

1-3. hét

 • kommunikáció
 • előítéletek
 • nehézségek

Keresés modul

Kapcsolatfelvétel és a lehetséges megoldások keresése

4-6. hét

 • önmagunk képviselete
 • együttműködés
 • lehetőségek

Megoldás modul

Új megoldások és megállapodások létrehozása

7-9. hét

 • fejlődésorientált gondolkodás
 • belső szolgáltatói attitűd
 • új megoldások keresése

Miért higgy nekünk?

Kik azok a tapasztalt szervezetfejlesztő coach-ok, akik kifejlesztették ezt a hibrid, együttműködést erősítő programot?

Az EgyüttMűködik! program módszertanát Bognár Nándor és Martin Hajdu György dolgozták ki. A program több, mint 10 év, közös munkában eltöltött időre és az abban megszerzett tapasztalatra és tudásra épül, annak esszenciája.

A szerzők fejlesztették ki a ’Csapatkártya’ szervezeti társasjátékot (csapatkartya.hu), amely megnyerte a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége által meghirdetett „Az Év Coach Eszköze 2020” díjat. Mindketten az Önazonos Vezető Műhely alapító tagjai (onazonosvezeto.hu)

bognár nándor

Bognár Nándor

20+ év vezetési tapasztalatom van különböző üzleti szervezetekben és 10+ év szervezetek és vezetők fejlesztésében eltöltve trénerként, coachként, szervezetfejlesztőként. Iskoláimban és a munkában mindig akkor tudtam kiemelkedően teljesíteni, amikor a környezet nyitott, befogadó és támogató volt. Leginkább ez a saját tapasztalat ösztönöz, hogy tanácsadóként együttműködő közeget teremtsek ügyfeleimnél.

“Akármilyen is az üzleti környezet, az emberi együttműködés minősége meghatározza a munka hatékonyságát. Mi akadályozhatja ezt, és miként lehet javítani rajta – vezetők és szervezetek fejlesztőjeként ez foglalkoztat.”

martin hajdu györgy

Martin Hajdu György

20+ éve dolgozom vezetőként, tanácsadóként az üzleti világban, ebből az utóbbi 10+ évben egyre inkább, szervezetfejlesztőként, szupervízorként, coachként. Munkám során, ami egyben a hivatásom is, a pszichológiát és az üzleti tudást egyesítem holisztikus szemlélettel a egyének, csapatok és szervezetek fejlesztésében.

“Meglátni és megérteni, ami van – ítéletmentesen. Ehhez szükséges a dolgok kimondása, gondolataink és megéléseink felvállalása. Ez sokszor nehéz: tartunk attól, hogy sebezhetővé válunk, vagy éppen megbántunk másokat.”

Cégméret: 10-1.000 fő

Az EgyüttMűködik! szervezetfejlesztő program személyes vagy online bemutatására tapasztalt és felkészült szakember áll rendelkezésedre, akivel konzultálni tudsz.

A tanácsadó bemutatja a program minden részletét és átbeszélhetitek, hogyan tud jól működni a Te szervezetedben is, legyen az 10 vagy akár 1.000 fős.

A kötelezettségtől mentes konzultáció 1 órás, itt tudsz rá jelentkezni.

„Nagyon tetszik, hogy menet közben visszajelzéseket gyűjt az együttműködés kapcsán a szervezet minden szintjéről, és ezzel támogatja a szervezeti kultúra célzott és testre szabott fejlesztési irányának és módszertanának meghatározását.”

„Miközben a program az egész szervezethez szól, észrevétlenül segíthet a klasszikus frontok oldásában (pl. front és back office) anélkül, hogy erre külön programot kellene szervezni.”

„Hiánypótlónak tartom, mivel személyes interakciókra késztet.”

Egy fejlesztő hatású HR diagnosztikai “eszköz”

A program úgy építi tovább a munkahelyi közösséget, hogy közben belső fejlesztési igényeket tár fel a HR szakértők és a vezetők számára. A folyamatot kísérő elemzési rendszer értékes statisztikákkal szolgál ahhoz, hogy megalapozott HR döntéseket hozhassunk. Grafikonok, tematikus riportok, NPS adatok állnak rendelkezésre a folyamat alatt és után.

2in1 – Ez még hiányzik az eszköztáradból – Ezzel a programmal új színt vihetsz a HR megoldások közé

A módszer kifejlesztése több száz munkaórát vett igénybe. Komoly kutatómunka előzte meg a fejlesztést, mélyinterjúk zajlottak, teszteltük a módszertant, háttérdokumentációt készítettünk, hogy ezek alapján a leghasznosabb tematikát kínálhassuk. (Ezt is bemutatjuk a személyes konzultáció során.)

Számíthatsz ránk

forró drót

A fejlesztő folyamat során telefonos technikai segítséget nyújtunk

technikai garancia

Magyarország legmegbízhatóbb marketing automatizálási rendszerétől, a SalesAutopilot-tól

non stop Q&A

szakértő támogatást kínálunk a vezetői döntéselőkészítéshez és a a résztvevők egyéni kérdéseit is megválaszoljuk

Mi fog történni, ha jelentkezel a konzultációnkra?

Jelentkezésedről email-ben visszajelzést adunk.

24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot a személyes/online konzultációra. A konzultáción való részvétel kötelezettségmentes.

Megmutatunk egy minta-fejlesztő-folyamatot, hogy el tudd képzelni a módszer összetettségét – és egyszerűségét.

Ha bizonytalan vagy, hogy neked/szervezetednek való-e az EgyüttMűködik! szervezetfejlesztő program, küldj nekünk egy emailt, és megkeresünk a válaszokkal.

Ha úgy érzed, ez a fejlesztő folyamat most nem aktuális a számodra, kérlek, küldd tovább ezt az oldalt olyan üzleti partnerednek, akinek segíteni szeretnél, és akinek hasznos lehet.

Jelentkezem a konzultációra

Hívjon minket!

+36 30 986 6920